Oktober 2012

Det är giftasdags idag!

12 Okt

Idag gifter sig MammaMattes kompis Rebecka. Tänk vad romantiskt! Att hela livet få ge sin älskling blöta pussar, vila tillsammans i korgen och dela på maten i skålen. Jag vill också gifta mig!
Då vill jag ha på mig den här brudkronan. Men MammaMatte säger att jag är för liten, och att jag måste gå färdig skolan först. Typiskt. Men, så måste jag ju hitta en fin kille också!
Rebecka har ju redan hittat sin älskling. MonikaMatte har lovat att hitta en kille till mig när jag blir lite större. Så jag får väl fortsätta att drömma ett tag till.

Idag vill jag och min flock i Trånghalla vifta på svansen för Rebecka och Erik. Må ert liv vara fyllt av köttiga ben, gosiga korgar och många pussar.
Grattis!

 

Detta är inte kul

16 Okt

När jag var ute med Axel idag så kom jag tillbaka med doftminnen i min päls. Långhusse tittade på mig och sa att ja luktade som en 18 årig Lafrough wiskey (jag är lite osäker på hur det stavas och vad det är).
Mina andra hussar luktade på mig och började beskylla mig för både det ena och andra. Jag kan väl inte rå för att grannarna eldar sur ved och att det låga lufttrycket gör att röken trycks ner i min fuktiga päls.
MammaMattes känsliga näsa ledde till att jag hamnade i badkaret. Nu tycker alla att jag luktar gott igen. Men eländigt var det i badet.