Augusti 2014

Kontakthund

3 Aug
Jag har startat ett konsultföretag och börjat arbeta som kontakthund. Mitt uppdrag är att besöka familjer vars barn nyligen flyttat hemifrån eller åkt till USA ett år för att gå på college. Barnens husse och matte behöver mig att gulla med, gå ut och promenera och prata med. I mina egna studier av barnfamiljer har det visat sig att motion och klappa en mjuk päls kan lindra saknaden med 45%.
Jag arbetar ideellt! Men jag tar gärna emot små bitar av gurka, morötter och oxfilé. De som är intresserade av mina tjänster kan kontakta mig genom min blogg. Självklart behandlas alla kunder under högsta diskretion.

 

Gåstöd för två-tassgång

15 Aug

På youtube har jag sett söta hundar som vinner uppmärksamhet, och sannolikt gottis, genom att gå på två tassar. När jag var på kräftskiva hos GammelMatte fick jag förmånen att prova en rullator, som är en gåstol för människor som helst vill gå på fyra ben men som behöver hjälp för att fortsätta gå på två. Om jag är ärlig så skulle jag rekommendera dem att välja alla fyra tassarna, som jag. Tycker själv inte jag kan bli gulligare än jag är. Spelar ingen roll hur många tassar jag går på. Faktum är att, trots rullator, så blev det betydligt vingligare. Jag tar det säkra före det osäkra och fortsätter med fyrtassgång.